Geri  Beyinavcisi Forum > Eleman Arıyorum
Kullanıcı İsmi
Şifre

Cevap Yaz

Forum Araçları Bu forumda arama yap
Eski 17-11-2009, 01:58 AM
WEBTERC WEBTERC şu anda sitede değil
Yeni Üye

Üye olduğu tarih: Nov 2009
Default İngilizce bilen kişilere kendi evinde part time iş !..

-Türkçe-İngilizce
-İngilizce Türkçe

Herhangi bir konuda deneme çevirisi yapabilcek takım arkadaşları arıyorum.Hali hazırda şuan için çevirilecek 2200 civarında yazı bulunmaktadır ve ileride artacaktır. Takım içerisinde paylaşım yapılarak tercüme edilecektir. Takım içerisindeki bu paylaşım bizim ingilizce bilgimizi daha da arttıracak yaptığımız yanlışları düzeltmemizi sağlayacaktır. Bu amaçla işimizi severek yapıp hem üniversite eğitimimize maddi destek sağlayacağız hemde İngilizce bilgimizi geliştirerek iş hayatına bir adım önde başlayacağız. Şuan grubumuzda Türkiyenin güzide üniversitelerine dereceyle giren Bogaziçi,İstanbul,Marmara,Ankara,Hacettepe gibi köklü eğitim kurumlarında eğitim gören arkadaşlar bulunmaktadır. Ücretlendirme sayfa başı yada çevirilen kelime sayısı ile belirlenecektir ve konunun bilimselliği zorluk derecesine göre fiyata yansıtılacaktır. Kendi okulumda (İÜ) olan takım arkadaşlarıma ücretler elden yada isteğe bağlı hesaplarına yatırılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için;
0537 672 68 47
msn: wmmaybe1day@windowslive.com
Bu mesaja cevap yaz. Sizin mesajinizdan önce bu mesaj otomatik olarak mesajınızın üzerinde belirecektir.
Eski 03-12-2009, 01:04 PM
şerife kar şerife kar şu anda sitede değil
Yeni Üye

Default çevirinize yardımcı olabilirim

ben istediğiniz gibi çeviri yapabilirim ama çevirileri evden yaparım ve msn den yollayabilirim.BEN 1000 karakteri 5 tl ye çevirmekteyim.isterseniz beraber çalışabiliriz.
Bu mesaja cevap yaz:
Orjinal olarak Yollayan: WEBTERC
-Türkçe-İngilizce
-İngilizce Türkçe

Herhangi bir konuda deneme çevirisi yapabilcek takım arkadaşları arıyorum.Hali hazırda şuan için çevirilecek 2200 civarında yazı bulunmaktadır ve ileride artacaktır. Takım içerisinde paylaşım yapılarak tercüme edilecektir. Takım içerisindeki bu paylaşım bizim ingilizce bilgimizi daha da arttıracak yaptığımız yanlışları düzeltmemizi sağlayacaktır. Bu amaçla işimizi severek yapıp hem üniversite eğitimimize maddi destek sağlayacağız hemde İngilizce bilgimizi geliştirerek iş hayatına bir adım önde başlayacağız. Şuan grubumuzda Türkiyenin güzide üniversitelerine dereceyle giren Bogaziçi,İstanbul,Marmara,Ankara,Hacettepe gibi köklü eğitim kurumlarında eğitim gören arkadaşlar bulunmaktadır. Ücretlendirme sayfa başı yada çevirilen kelime sayısı ile belirlenecektir ve konunun bilimselliği zorluk derecesine göre fiyata yansıtılacaktır. Kendi okulumda (İÜ) olan takım arkadaşlarıma ücretler elden yada isteğe bağlı hesaplarına yatırılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için;
0537 672 68 47
msn: wmmaybe1day@windowslive.com
Bu mesaja cevap yaz. Sizin mesajinizdan önce bu mesaj otomatik olarak mesajınızın üzerinde belirecektir.
Eski 04-12-2009, 08:47 PM
tash tash şu anda sitede değil
Yeni Üye

Üye olduğu tarih: Dec 2009
Default merhaba

ilanınız dikkatimi çekti, yapabileciğim bir ek iş.
detaylı bilgi alabilirmiyim acaba?
ödeme kim tarafından , ne şekilde yapılıyor ? ben izmirde yaşıyorum
saygılar
Eski 13-12-2009, 02:37 PM
keyno keyno şu anda sitede değil
Yeni Üye

Bu kullanıcıya MSN ile mesaj gönder:  keyno
Default slm

Çeviri işiyle ilgileniyorum.Ankara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Çalıştığım işyerindede çeviri yapıyorum.Mail adresim:kenan.ulku@gmail.com
Eski 18-12-2009, 11:15 PM
WEBTERC WEBTERC şu anda sitede değil
Yeni Üye

İlgilenen arkadaşlar Msn adresimi ekleyebılırler ayrıntılı gorusmek ıcın.
Eski 28-12-2009, 01:08 PM
filizoz filizoz şu anda sitede değil
Yeni Üye

ODTU mezunuyum ve zaten dönem dönem çeviriler yapmaktayım. www.etmk.org.tr ve www.designturkey.org.tr sitelerinin ingilizce çevirilerini yaptım. Evde çalışma imkanınm var. Evden çevirip msn'den gönderebilirim. Ekibinizi beni de almak isterseniz iletişim için filizoz@yahoo.com

Saygılarımla,

Filiz Özsuca
Eski 19-01-2010, 11:18 PM
front242 front242 şu anda sitede değil
Yeni Üye

Üye olduğu tarih: Jan 2010
Default selam

Sofya Universitesi Ingiliz Filolojisi 4.sinif ogrencisiyim.Bulgarca tercume disinda Ingilizce de tercumeyle ugrasiyorum.Cevirilerimi evde yapip size msn,skype ya da mail araciligiyla gonderebilirim.Ilginizi cekerse iletisime gecebiliriz.Tesekkurler.

Mail: lancearmstrong5339@gmail.com
Msn: lancearmstrong1984@hotmail.com
Cevap Yaz

« Önceki | Sonraki »

Forum Araçları  Bu forumda arama yap 
Bu forumda arama yap:

Detaylı Arama
  Sizce bu forum nasıl? 

Hızlı Menü

.